JUST NU HAR VI INGA LEDIGA TJÄNSTER

ROLLEN SOM BUTIKSBITRÄDE HOS OSS

Rollen som butiksbiträde på HUMANA Second Hand är vår mest betydande roll för vår fortsatta framgång! Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du kommer att utföra allt från kassahantering, uppackning, städa, sortering, prismärkning, påfyllning, se till att produkterna exponeras på ett attraktivt sätt. Oavsett om du är på butiksgolvet, i provrummen, i lagret eller i kassan, ska du se till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen genom att inspirera, vägleda och hjälpa våra kunder på alla sätt. Du är ansiktet utåt mot våra kunder och det viktigaste för dig är att kunden alltid är nummer ett!

 

OM DIG

För att trivas i vårt team måste du ha ett genuint intresse för försäljning och kundservice i kombination med en inre drivkraft att alltid vilja utvecklas. Du brinner för att ge service utöver det vanliga och som person är du handlingskraftig, gillar att arbeta fysiskt i ett högt tempo, gillar att arbeta team och förstå vikten av att samarbeta med dina kollegor. Du vill bidra till ett öppet arbetsklimat där människor inspireras och vågar utmanas.

 

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Du har minst 1 års erfarenhet av att arbeta inom servicebranschen. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Vi ser det som meriterade om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch.

 

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig ett arbete som präglas av en kreativ miljö där du får vara delaktig i att skapa en plats där allt känns möjligt och där allt är rätt. Du kommer att ha möjlighet att kunna förmedla hur lekfullt det kan vara med mode. Du kommer bli en del av ett härligt team som präglas av högt tempo och driv. Vi erbjuder friskvårdsbidrag samt förmånliga personalrabatter. Vi följer kollektivavtalet Butikspersonalavtalet.

 

Just nu har vi inga lediga tjänster. Håll utkik på vår hemsida eller linkedin.