JOBBA I VÅRA BUTIKER

JOBBA SOM BUTIKSBITRÄDE

Du kan alltid skicka in en ansökan för att jobba som butiksbiträde i våra butiker. För att söka jobb som butiksbiträde i våra Stockholmsbutiker fyller du i din ansökan här. Vill du söka jobb som butiksbiträde i vår butik i Malmö, söker du här. För att söka jobb som butiksbiträde i Göteborg, läs mer här.


 För att kunna skicka in din ansökan gäller att alla uppgifter är ifyllda. För att vi ska ta emot din ansökan behöver du vara över 18 år, samt ha någon typ av arbetslivserfarenhet. Att ha möjlighet att vara flexibel med tider samt tidigare erfarenhet av att jobba i ett serviceyrke är ett plus men inget måste. 

Vi går igenom din ansökan i samband med nyanställning, och hör av oss om det blir aktuellt att gå vidare. Vi sparar din ansökan i upp till ett år. Om du inte vill att vi ska spara din ansökan, maila till info@humanasecondhand.se.*

FÖR JOBB I GÖTEBORG: 

Fyll i din ansökan via hemsidan här​. Vi går igenom alla ansökningar vid behov och hör av oss till dig om det blir aktuellt. 

FÖR JOBB I MALMÖ:

Fyll i din ansökan via hemsidan härVi går igenom alla ansökningar vid behov och hör av oss till dig om det blir aktuellt. 

FÖR JOBB I STOCKHOLM: 

Fyll i din ansökan via hemsidan här​. Vi går igenom alla ansökningar vid behov och hör av oss till dig om det blir aktuellt. 

 


*GDPR Genom att skicka in ditt CV godkänner du att vi sparar ditt mail i upp till 1 år. Om du inte vill att vi sparar ditt CV, maila info@humanasecondhand.se och meddela oss detta.